Voor bedrijven

Na Teambuilding vormt nu Teamverbinding het uitgangspunt.

Waar je bij Teambuilding werkt aan effectief samenwerken, gaat Teamverbinding nog wat dieper.

Bij Teamverbinding vormt zelfkennis het uitgangspunt om jouw rol en plek met een professionele werkhouding in een team te kunnen innemen.

Waarom is dit zo belangrijk? Zelfkennis is van invloed op betere communicatie, empathie, optimaal gebruik van vaardigheden, effectieve conflictoplossing, toewijding aan het gezamenlijke doel: flexibiliteit.

Al met al is zelfkennis een voortdurend ontwikkelingsproces. Het is echter de moeite waard om in dit proces te investeren, omdat het de basis vormt voor een gezonde professionele samenwerking en succesvolle prestaties binnen een team en een organisatie.

Five Sensed Balance heeft een prachtig programma ontwikkeld voor een geheel verzorgde Teamverbindingsdag. Startend met wie ben ik (bewustzijn), waarom doe ik wat ik doe (inzicht gedrag), wie ben ik in een team (bewustzijn), hoe bewegen mijn collega’s en ik ons in het team (inzicht gedrag) om te komen tot begrip en verbinding.

Hoe ziet deze dag eruit?

De Teamverbindingsdag is geheel verzorgd met smakelijke tussendoortjes en een heerlijke lunch. De hele dag zijn thee, koffie en water beschikbaar. Er zullen 6 workshops gegeven worden waarvan in concept 4 verplicht en 2 naar keuze. De dag begint om 8.30 uur met een moment voor jezelf en eindigt met een actieve Energizer en Teamverbinder om 17.30 uur.

Wij komen ons programma graag aan u/jullie presenteren. De Teamverbindingsdag kan volledig op maat gemaakt en afgestemd worden op de visie, wensen en behoefte van uw organisatie en team.